Formek Machine

Kone- ja laitesuunnittelua vahvalla kokemuksella

Tarjoamme loistavia ja kekseliäitä suunnitteluratkaisuja vaativiinkin mekaniikkasuunnitteluprojekteihin. Meiltä saatte mekaniikkaan konsepti-, esi- ja toteutussuunnittelupalvelut. Laadukkaalla mekaniikkasuunnittelulla varmistetaan tuotteen käytettävyys, toimivuus ja valmistettavuus unohtamatta kuitenkaan valmistuskustannuksia.

Formekin asiantuntijat työskentelevät joustavasti asiakkaan tiloissa tai projektikohtaisesti sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä, niin sovitaan paras ratkaisu yrityksellenne!

Formek Machine tuotepalvelussa pääsuunnittelutyökalumme on AutoCAD 2D ja SolidWorks 3D

Työvälinesuunnittelu

Työvälineen suunnittelulla määritetään työvälineen perusosat, kiinnityskohdat, kutistumat ja toleranssit. Suunnittelu auttaa työvälineen toiminnallisuuden varmistamiseen.

Nostoapuväline-suunnittelu

Nostoapuvälinesuunnittelu tehdään aina turvallisuusstandardien mukaisesti. Nostoapuvälineille tehdään aina lujuustarkastelu, jonka pohjalta luodaan standardien mukainen raportti.

Ohutlevysuunnittelu

Ohutlevyvalmistus on kustannustehokas menetelmä tuotteiden valmistukseen. Laadukkaalla suunnittelulla varmistamme asiakkaillemme toimivimmat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut. Panostamme ohutlevyteknologian tuntemukseen ja huomioimme valmistuksessa käytettävän laitekannan.

Säiliösuunnittelu

Säiliösuunnittelussa saat teräksisien säiliöiden sekä putkistojen valmistuskuvat sekä lujuuslaskennan. Säiliöiden päämittakuvien avulla esitetään säiliön mitat sekä putkiyhteiden suunnat ja koot. Säiliösuunnittelussa huomioidaan myös prosessin käyttöarvot. Laadukkaalla layout- ja säiliösuunnittelulla saadaan aikaan toimiva kokonaisuus käytön ja kustannusten kannalta. Asiakkaamme saavat meiltä teräksestä tai lujitemuovista valmistettujen säiliöiden tarkat valmistuskuvat lujuuslaskettuina ja valmiina tuotantoon.

Komposiittirakenteet

Meidän kauttamme saat säiliöiden sekä putkistojen yhdistelmärakenteiden valmistuskuvat sekä lujuuslaskennan.

Asiakkaitamme

Meidän kuulumisia

Tiesitkö, että vaaralliset kemikaaliputkistot Suomessa on valmistettava vähintään PED-luokan I mukaisesti riippumatta putkiston paineesta tai lämpötilasta? Kemikaalin vaarallisuus luokitellaan CLP-asetuksen mukaisesti.

Tämä tarkoittaa, että painekok…
Vuosi 2023 alkaa olemaan töiden osalta lopuillaan.

Kuluneen vuoden aikana olemme tavanneet mahtavia ihmisiä, oppineet paljon uutta ja luotu uusia asiakassuhteita.

Nyt kun joululahjat on toimitettu asiakkaillemme, on aika toivottaa kaikille oikein…
Tämän vuoden pikkujoulut vieteltiin Nokia Areenalla. Joulutunnelman nosti kattoon Raskasta Joulua -keikka sekä herkulliset ruoat STEFAN´S at Areenassa.
#formek #engineering #pikkujoulut…

Kiitos, lomake on lähetetty!

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.